вторник, 12 януари 2016 г.

Инсайд бар

      

          Здравейте приятели, забелязвам една интересна възможност за дълга позиция при  валутната двойка NZD/CAD. Имаме прайс екшън сигнал на дневна графика (на по-силен таймфрейм). Стилен възходящ тренд на дневна графика, също така имаме над 2 допирни точки, което потвърждава тезата за подкрепа на нивото, което се намира формацията. Мисля да приложа стандартна търговия на инсайд бар- при пробив на горното ниво на майка бар на горе влизам buy и поставям стопа на дъното на бара. Мисля, че ако не се появи фундамент да ми развали идеята всички елементи ще са спазени на стратегията и ще има добър резултат от приложението. Днес направих едни бързи влизания и излизания на пазара ( търговия на H1), макар и надеждността е по-малка успях да извлека своето от пазара. 


       


Позиция, която може би ще затворя ръчно е при AUD/CAD. Търговия на H4, наличие на бичи пин бар, дългосрочен тренд - възходящ, ключово ниво и край на корекция. 





Както ви казах, взех и аз да си откъсвам парчета от питата и да се наяждам, защото по-дългосрочни прогнози все още е рано да се направят. А да не забравим, че края на месеца бързо идва и ще има разходи и не само за ток и вода. 



Успех!!!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Price Action анализ на основната валутна двойка на W1

                                                         EUR/USD W1      Здравейте уважаеми колеги! Мина доста време от последният м...