четвъртък, 26 март 2015 г.


      



      Pricе action анализ на валутната двойка USD/JPY 
    
      От миналата седмица насам , двойката направи корекция на долу , но сега се забелязва прайс екшън сигнал , именно най-силният елемент от стратегията "пин бар " . Имаме възходящ тренд , оттласкваща се цена от подкрепата образувайки  бичи пин бар . Открил съм поръчка с микро лот , но пак казвам поради нерешителния пазар на къде да тръгне , ако се обърнат нещата срещу мен мога да прибера печалбата и да затворя поръчката . Независимо , че правилата на стратегията са изпълнени , трябва да не влизаме механично на всеки сетъп , трябва да имаме куп неща в предвид . Тъй като печалбата през седмицата ме задоволява откривам поръчка с микро лот , за да не рискувам много . Успех. 




             Price action анализ на валутната двойка USD/CHF 

  Сценарият е един и същи като USD/JPY  , наблюдаваме цена оттласкваща се от подкрепа , чрез образуване на бичи пин бар , също така имаме и възходящ тренд , но поради същите причини откривам поръчка с микро лот и ако се обърне срещу мен ще прибера малка печалба или ще използвам trailing stop . Успех. 



             Price action анализ на валутната двойка USD/CAD  
    Образува се прайс екшън сигнал на възходящ тренд , но навлязла в лека консолидация , бичи пин бар , която се оттласква от подкрепата . Откривам поръчка с микро лот , поради несигурния пазар и за това , че е петък (ден който рядко търгувам ) , защото при отварянето на пазара гапа е донякъде опасен или може да настъпи промяна в пазарните нагласи.  Успех . 


             Price action анализ на GOLD 
   
       При златото все още виждам низходящ тренд , макар и направи опит за обрщане , но не успя . Цената се отблъсна от важна зона и според мен ще продължи до близки допирни точки , също така и риска е уникално спазен.Успех . 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Price Action анализ на основната валутна двойка на W1

                                                         EUR/USD W1      Здравейте уважаеми колеги! Мина доста време от последният м...