неделя, 11 септември 2016 г.

Седмичен price action анализ




                                               Валутна двойка AUD/USD ( W1)



    На седмична графика имаме отново price action сигнал- пин бар на ключово ниво. От няколко седмици в анализите си включвам валутната двойка и твърдя, че очаквам спад, но направи лека корекция, след което образува мечи пин бар на ключово ниво. Поставил съм си далечен таргет, но първа спирка е 0.74 и ако я преодолее следва 0.70. 



                                              Валутна двойка NZD/USD ( W1)


    Също като AUD/USD и при тази валутна двойка очаквам дългосрочен спад, тъй като след корекцията се образува отново мечи пин бар на ключово ниво и е по-красиво от предишния сигнал. Краткосрочно има няколко спирки, но в дългосрочен аспект, целта е 0.62




Валутна двойка GBP/USD (D1)

     Цената достигна зоната на съпротива и чрез инсайд бар се отблъсна от съпротивата. Бях направил анализ за къси от по-ранен етап, още от образувалия се малък пин бар на ключово ниво, но цената избра, първо да обере стоповете и тогава да започне да пада. Има една спирка преди главният ни цел, но рано или късно би могло да достигне до подкрепата от 1.2875.



Валутна двойка EUR/NZD ( D1)

Дългосрочният тренд е низходящ и цената направи ново дъно, но въпреки това направи прекрасно възстановяване от дъното и образува поглъщащ бар. Въпреки низходящият тренд, аз открих дълга поръчка, тъй като тези формации са силни при зони на съпротиви и подкрепи. Поглъщащият бар показва засилването на биковете и мечките в зависимост от формацията, дали е bullish или bearish. Като краткосрочно очакване мога да очаквам цени от 1.54, но рано или късно би трябвало да тества гепа след мечи пин бар, образуван от юли месец.




Желая ви успех колеги!!!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Price Action анализ на основната валутна двойка на W1

                                                         EUR/USD W1      Здравейте уважаеми колеги! Мина доста време от последният м...