събота, 16 април 2016 г.

Седмичен price action анализ


 
                                                  Валутна двойкa CAD/CHF


        Наблюдава се хубав пробив на зона на съпротива и затваряне на три бара над тази зона, което доказва валидността на пробива и съпротивата се превръща в зона на подкрепа за текущата цена. Също така тренда е по посока на пробива и най-вероятно цената ще тества пробитото ниво на цената и ще продължи да поскъпва и да следва тренда. Очаквам да видим  цени до 0.78, но във форекс пазара всичко може да се случи, следва да наблюдаваме какво ще стане и евентуалното рекуширане на цената от подкрепата и образуване на прайс екшън сигнал, бихме открили дълги поръчки.


                            


Валутна двойка EUR/GBP

           Имам анализ и от миналата седмица за тази валутна двойка и идеята за покупки все още е валидна, тъй като тренда е възходящ ( потвърждава се от тренд линии, пълзящи се средни и тренд филтър индикаторa на Хектор Девил), цената затвори над важна зона на съпротива и се превърна вече в подкрепа. Имаме и други индикации за покупки- образува се инсайд бар на новообразувалата се подкрепа, който е добър прайс екшън сигнал за покупки при наличие на възходящ тренд. Поглеждайки назад в историята забелязваме, че цената е спазвала тренд линията и се е отблъсквала няколко пъти, движейки се във възходящ тренд канал и точно сега докосва тренд линията за покупки. Имам открити поръчки тук и ще наблюдаваме какво ще стане.



Валутна двойка GBP/CHF

Трендът е силно низходящ, цената спазва тренд канала и затваря под съпротивата и сега е ред на хубавия рекушет за на долу и възможност за къси поръчки с очаквана цел до цена 1.34. 



Желая ви успешна седмица колеги!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Price Action анализ на основната валутна двойка на W1

                                                         EUR/USD W1      Здравейте уважаеми колеги! Мина доста време от последният м...